Potřebujete spolehlivý tlakoměr pro sledování svého krevního tlaku, nebo zrovna chcete zjistit hodnotu CRP, jestli potřebujete antibiotika? Špičkové diagnostické přístroje pro měření tlaku a měření teploty a domácí testy HARTMANN Veroval vám pomohou sledovat váš zdravotní stav a podniknout správné léčebné kroky. Objevte svět přesných a moderních pomocníků, které vyvinuli zkušení zdravotníci.


Produkty HARTMANN Veroval pro domácí diagnostiku a sledování zdravotního stavu

K nejvyspělejším produktům HARTMANN Veroval patří revoluční tlakoměr s EKG, který nejen přesně měří krevní tlak, ale také monitoruje srdeční frekvenci a rytmus. K nejoblíbenějším výrobkům patří bezdotykový infračervený teploměr pro děti, který změří teplotu na čele už do 3 vteřin. Který se stane vaším nepostradatelným pomocníkem?



Jak správně měřit tlak, teplotu, osobní hmotnost a jak na domácí testování


Starat se o svůj zdravotní stav je jedině správně. Přečtěte si, jak používat tlakoměry, teploměry a domácí testy HARTMANN Veroval, abyste získali ty nejpřesnější výsledky a mohli se správně rozhodnout, jak na léčbu i prevenci.


 

 

 

 

Často kladené dotazy o krevním tlaku, prevenci a domácích testech Veroval

 

 

 

 

Dokumenty ke stažení k produktům Veroval

Stáhněte si kompletní návody a manuály k tlakoměrům, teploměrům a dalším diagnostickým pomocníkům Veroval a podívejte se na videonávody, jak správně měřit tlak.

 

 

 

 

O značce

Značka Veroval je součástí německé společnosti HARTMANN GROUP a je známá širokou škálu zdravotnických a diagnostických produktů. Našim hlavním cílem je vyvíjet a přinášet zákazníkům vysoce kvalitní a spolehlivé výrobky, které jim pomohou lépe sledovat a spravovat své zdraví. Zaměřujeme se jak na inovace a technologický rozvoj, tak na uživatelskou přívětivost.

Produktové portfolio Veroval zahrnuje řadu diagnostických nástrojů, jako jsou tlakoměry, teploměry, testy na ověření různých zdravotních stavů a přístroje pro monitorování zdraví, jako jsou inteligentní váhy. Kromě toho nabízí Veroval také řadu samotestů, abyste mohli provádět zdravotní kontroly pohodlně a diskrétně přímo z domova. Jde např. o CRP testy, testy na infekční nemoci nebo testy na pohlavní nemoci. Veroval se tak snaží nabídnout zákazníkům komplexní řešení pro osobní zdravotní péči, která podporuje jak prevenci, tak efektivní řešení již existujících zdravotních stavů.



Přihlášení k odběru novinek

Odebírat novinky

Přihlaste se, abyste se jako první dozvěděli o akcích HARTMANN direct, speciálních nabídkách a nových produktech.

Registrací souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle našich zásad.

Potvrďte e-mailovou adresu

Na zadanou adresu jsme vám odeslali e-mail s potvrzením registrace.

Již přihlášeno

Dobrý den, vaše e-mailová adresa je již přihlášena k odběru novinek.